Arbetsshorts för sommarens alla dagar

Sommaren är på ingång och det är dags att byta ut de gamla långa arbetsbyxorna till ett par arbetsshorts, och i år vill jag verkligen tipsa om märket L.brador.

Ett par arbetsshorts från L.brador är anpassade utefter bästa funktion och med material som gör att man klarar av att arbeta under de varmaste sommarmånaderna. Vill man inte ha ett par shorts finns det även modeller i piratbyxor att välja mellan och kläderna passar lika bra inomhus som utomhus.

Hi-Vis certifierade arbetsshorts i slitstarkt material

Dessa arbetsshorts är otroligt bekväma och är gjorda i ett slitstarkt material och kommer i många olika modeller och med massor av praktiska funktioner. Det finns verkligen något för alla i deras utbud. Har du ett yrke där det krävs att du bär kläder med ökad synlighet? Det finns även arbetsshorts och piratbyxor för dig som kräver Hi-Vis certifiering på dina kläder.

Full rörlighet i dina nya arbetsshorts tillverkade i stretchigt material

Men nu till kanske det bästa av allt – om jag får säga det själv: stretch! Deras arbetsshorts och piratbyxor finns alltså tillverkade i stretchmaterial. Vad mer kan man önska?
Så många gånger man suttit på huk där stenhårda byxor stramat åt kring låren, eller de gånger man böjer sig ner och det klämmer åt i midjan. Det är ju ganska vanliga rörelser för en hantverkare och ett par arbetsbyxor i stretchmaterial skulle underlätta arbetet för många där ute, det är ett som är säkert.

Aldrig tidigare har jag hittat ett par arbetsshorts som är stretchiga, slitstarka och snygga på samma gång! Har alltid upplevt att vill man ha den ena funktionen får man välja bort den andra. Men i år blir det annat, jag ser fram emot att kunna bära stilsäkra, funktionella och rörliga arbetsshorts på jobbet i sommar.

Kommentarer är stängda.