En riktig friluftsmänniska

Jag har aldrig sett mig själv som särskilt händig eller någon som gillar att vara i naturen. Jag har alltid trivts bäst hemma och tycker det kan vara jobbigt att resa bort just för att inte ha tryggheten och närheten till det jag är van vid. Ibland kan jag till och med känna mig stressad när jag ska bo över en natt på hotell med jobbet för att träffa en kund just för att jag inte känner mig hemma.

I naturen har jag heller inte spenderat så mycket tid och jag är med andra ord heller ingen friluftsmänniska. Däremot så tog detta en totalvändning när det här hemska viruset nådde vår vardag och man helt plötsligt inte kunde vara inomhus och träffa sina nära och kära. Det var så det sa pang och jag blev helt plötsligt en riktig friluftsmänniska.

Det hela började med kläder…

Allt började med att vi skulle fira min sambos födelsedag utomhus och vi hade förberett grill och korv. Dagen innan skulle jag i vanlig ordning plocka fram kalaskläder men insåg då att jag givetvis inte kan ha de kalaskläder jag brukar ha… Strumpbyxor och en klänning blir nämligen för kallt och det blev till att börja söka efter kläder för väder. P4H jaktkläder dam blev min slutgiltiga destination för friluftskläder passande inför kalaset och det var även här allt vände.

P4H jaktkläder dam är nämligen ingenting som alltid funnits på marknaden utan snarare något som växt fram med åren när allt fler kvinnor börjat jaga. För mig är detta fortfarande ganska långt bort, det där med jagandet alltså, men däremot är kläderna något som verkligen fångade mitt intresse. Idag finns det ett stort utbud av jaktkläder hos P4H och allt är anpassat efter alla sorters väder. Kalaset blev helt fantastiskt och jag vill aldrig mer klä mig i något annat än jaktkläder när jag är utomhus J