Snygga träningsshorts

Vad är snygga träningsshorts för dig? Alla har vi våra olika preferenser om vad som är snyggt och inte och det gäller ju inte bara träningsshorts utan i princip allt från frisyrer till partner. Många kan jag tänka mig är inte ens medvetna om vad dom tycker är snyggt och inte men när dom väl ser plaggen framför sig är det lättare för dom att välja. Själv har jag ganska bestämda åsikter om vad jag vill ha och hur det ska se ut. Jag tänkte vi skulle kika lite på trender och träningsmode inför vår, sommar och höst 2023.

Mode i träningsshorts?

Ja, det går mode i träningsshorts precis som i allt annat inom träningskläderstrender. Vissa tycker säkert att det är löjligt att det går mode i träningskläder för all träning är bra träning oavsett vad vi har på oss men det går som sagt mode i precis allt. Det finns lite att säga om trenderna i år men jag älskar verkligen att utsvängda jazzbyxor har kommit tillbaka! Utsvängda byxor gör väldigt mycket till formen och utseendet hos de som kanske är lite kraftigare över låren eller har korta ben. Den här trenden får gärna hålla i sig länge.

Träningsshorts i kjol

En annan sak som jag personligen bara älskar och som går utmärkt att ha på sig även sommaren 2023, det är ”golf” kjolen med inbyggda shorts. Inom tennisen har denna praktiska kjol varit inne så länge jag kan minnas men den har också varit mer eller mindre populär i omgångar även för oss vanliga motionärer som inte sysslar med tennis. Den är praktisk såtillvida att den är luftig på grund av det tunna shortsliknande tyget under kjolen men även att du kan känna dig säker när du sätter dig ner eller går runt i kjolen för den kommer aldrig att avslöja färgen på dina trosor.