Shoppingsuget finns där fortfarande

Jag vet att alla säger att man inte behöver shoppa i dessa tider, för man har ju ändå inget tillfälle att använda det vid. Men jag kan inte riktigt hålla med, eller jag är faktiskt inte alls beredd att hålla med. Jag blir nästan övertaggad på att shoppa just nu för att jag bara vill ha något att se fram emot, även fast jag inte går på några flådiga fester eller festliga AWs. Jag har till och med nu satt stopp för mig själv för att inte shoppa saker för att hålla ekonomin under kontroll.

Men en sak som jag låtit mig själv köpa är just underkläder hos Trofé. Detta just för att jag känner att underkläder är något man verkligen ska prioritera. Oavsett vilka kläder man har i garderoben så bygger det på att du har bra och framförallt bekväma underkläder. Liten eller stor byst så kan egentligen alla hitta vad dem söker när det gäller underkläder hos Trofé. Det finns både med och utan ilägg i bh, dessutom med en stilsäker och bekväm design.

Underkläder för oss alla här

Jag är med andra ord en riktig stor-shoppare hos Trofé just nu för att jag har rensat ut hela min underklädesgarderob för att få in nytt och fräscht. Det är lätt att gå med en bh alldeles för många år som till slut kanske skaver, är sliten eller till och med har gått sönder. Har du problem med att hitta din storlek så kan du få superbra hjälp i deras bh-guide som ökar förutsättningen att hitta den perfekta bhn för att lyfta, hålla in, förminska eller framhävva din byst – oavsett vad du är ute efter. Gå gärna in och kika på https://trofe.se så hoppas jag att du ska hitta något som passar just dig!