Parfymfabriken min nya favoritsida

Jag älskar parfym och att ha på mig parfym. Jag spenderar därför en hel del tid på att leta upp parfymer att införskaffa, jag åker till och med på olika mässor i städer långt hemifrån för få testa parfymer som ännu inte har släppts på marknaden.

Jag gillar både herrparfymer och damparfymer, men har givetvis endast på mig en av dessa. Mina favoritparfymer är parfymer som heter något med ”Eau de Parfum”, då dessa parfymer innehåller mer parfymämnen än andra typer av parfym, som innehåller mer vatten. 

En sida på nätet som jag har hittat och som snabbt har blivit min nya favoritsida är Parfymfabriken. Parfymfabriken är en försäljare av parfymer, det som jag gillar mest med sidan är att de har så många olika sorters parfymer. Vissa parfymer är faktiskt parfymer som jag aldrig har hört talats om. 

Då Parfymfabriken är en försäljare så har jag köpt ett antal parfymer från sidan. Från beställning till att de var i min brevlåda tog högst 3 vardagar, vilket är otroligt snabbt om jag ska vara ärlig. Har varit med om att leveranser tar över en månad, så 3 dagar var verkligen en positiv överraskning. 

Nu ska jag se om jag kan beställa något mer innan helgen börjar, önska mig lycka till.

Kommentarer är stängda.