Återvinn gamla kläder

Att leta efter det senaste modet är både roligt och spännande, att hitta just den perfekta höstblusen som passar prefekt, är något jag lever för. Extra perfekt är det om det är rea på blusen. En annan aspekt som är viktigt och som många tack och lov har börjat göra är återvinning av gamla (men fortfarande snygga) kläder. Att återvinna gamla kläder innebär mer än att de gamla kläderna används som material till nya kläder. Det är också det man gör när man skänker kläder till behövande, eller byter kläder på en speciell klädbytardag. För er som inte hade något småsyskon, eller var småsyskonet som fick ärva alla gamla kläder, är återvinning den perfekta simulationen av att ge bort gamla kläder som inte längre passar (eller är förra årets mode) till ett småsyskon. Att återvinna kläder gör således många glada, både en själv den som får kläderna och planeten blir glad av att kläder återvinns. Min BFF som jobbar som packare på Teknikproffset introducerade mig till återvinning av kläder. På företaget hon jobbar på är hållbarhet, bekvämlighet och prydlighet deras motto. På tal om min BFF, nu ska jag gå och ta en fika med henne, blir nog en härlig kopp espresso med en dammsugare eller kokosboll till.

Kommentarer är stängda.