Köper allt – barnkläder, mat och heminredning på nätet

Hej allihop!! Helg och dags att blogga lite! 🙂 Tänkte på det här med shopping. Och hur lite jag shoppar i vanliga butiker numera. Och hur lite jag saknar det. Innan jag fick barn älskade jag att strosa i butiker ensam eller med väninnor, syrran eller mamma. Med mannen, not so much 😉 – det blev mycket crossutrustning och kablar. Det blev nog för mycket shopping några år, man blev liksom mätt på det. Sen med barnen var det bra bökigt att åka som i mitt fall 4 mil och försöka få kolla i lugn och ro. Så nu köper jag allt mer via datorn eller mobilen: barnkläder, böcker, skor t ex. Det är hur smidigt som helst! Vi har börjat köpa mat på nätet också, sparar hur mycket tid som helst. Alla stora, tunga saker och rutingrejer som mjölk och blöjor. Vi brukar gå till en vanlig affär en gång i veckan för allt det andra som man vill se och klämma på, och så finns det ett och annat erbjudande som man bara hittar i affären. Heminredning på nätet är också kanon. Man kan kolla runt på massor med saker i massor med butiker och hittar garanterat mer än i en vanlig butik. Jag har hittat många olika bar butiker på nätet, den jag har fastnat mest vid är Stayhome.se som har ett mycket brett sortiment och väldigt bra priser.

Kommentarer är stängda.